Over ons

Over de hondenschool

Hondenschool Muizenheide, gelegen in Beringen en opgericht in 2005 door een gepassioneerde groep hondenliefhebbers, heeft sindsdien een bijzondere reis doorgemaakt. Wat begon als een bescheiden initiatief, is nu uitgegroeid tot een bloeiende vereniging waar meer dan 100 honden en hun baasjes uit Beringen en omliggende gemeenschappen zich thuis voelen. Bij ons draait het allemaal om recreatieve en wedstrijdgerichte lessen die de band tussen honden en hun eigenaren versterken.

Ons aanbod

NBij Hondenschool Muizenheide bieden we een gevarieerd lesaanbod. We verzorgen gehoorzaamheidstrainingen en introduceren honden en hun baasjes in verschillende hondensporten, waaronder breitensport en agility. Naast onze reguliere lessen organiseren we jaarlijks evenementen zoals wandelingen en spelletjesdagen, waar iedereen van kan genieten.

Inclusiviteit en Passie

NSinds de oprichting zijn we trots aangesloten bij de Kynologische Maatschappij VOE. Net als de VOE geloven wij dat in de hondensport de individuele prestaties van elke hond van waarde zijn, ongeacht hun afkomst. Bij Hondenschool Muizenheide heten we niet alleen rashonden welkom, maar ook kruisingen en rasloze honden. We zijn een club voor iedereen!

Onze faciliteiten

NOnze hondenschool beschikt over ruime, omheinde oefenterreinen en hoogwaardig trainingsmateriaal, waardoor we gevarieerde en boeiende lessen voor zowel honden als hun eigenaren kunnen aanbieden. Bovendien nodigen we je uit om na de trainingen te ontspannen in onze gezellige kantine, waar zowel honden als baasjes altijd welkom zijn.

Gepassioneerde instructeurs

NOnze instructeurs zijn stuk voor stuk toegewijde hondenliefhebbers. Ze ontvangen interne en externe opleidingen en zijn gefocust op beloningsgerichte training. Wij leren baasjes om hun honden op een vriendelijke manier op te voeden, waardoor er een hechte vertrouwensband ontstaat tussen hond en baas. Bij Hondenschool Muizenheide begrijpen we waarom de hond ‘de beste vriend van de mens’ wordt genoemd.

Scroll naar boven