FAQ's

Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze lessen

Voordat je aan de lessen kan deelnemen moet je pup minimum 2 vaccinaties hebben gehad. De derde (herhalings)vaccinatie vindt plaats wanneer je pup een leeftijd van ongeveer 11 tot 12 weken heeft en geldt voor 1 jaar. Je pup dient ook gevaccineerd te zijn tegen kennelhoest.

Door de vele aanvragen zijn wij genoodzaakt om met startlijsten te werken. Elke eerste week van de maand starten er maximum 10 honden. Om zeker te zijn van je plaats kan je best goed op voorhand je aanvraag doorsturen om je op de startlijst te plaatsen.
Best is om een mail te sturen of via Facebook / Messenger jezelf aan te melden. Zo komt u op de wachtlijst te staan. Afhankelijk van een aantal indicatoren wordt een instapmoment meegedeeld. Op dit instapmoment kom je best een kwartiertje voor de les begint. Zo heeft je hond de tijd om te wennen aan de omgeving, kan je met je hond naar de plasweide gaan en ook de nodige documenten invullen.

Wanneer je voor het eerst naar de hondenschool komt en je wenst in te schrijven, dan neem je het paspoort van je hond mee met de chipnummer en de vaccinaties van je hond. Telkens je met je hond komt trainen breng je bovendien best een speelgoedje mee en een zakje met de favoriete snoepjes van je hond. Op onze hondenschool zijn stropkettingen en gentle leaders verboden. Doe je hond dus een gewone halsband aan wanneer je komt trainen.

Uiteraard kan je ook met een oudere pup of een volwassen hond nog lessen beginnen volgen op onze hondenschool. In welke klas je lessen zal beginnen volgen hangt ervan af of je reeds op een andere hondenschool lessen hebt gevolgd. Dit zal individueel worden nagekeken.

Het is toegestaan dat 2 personen afwisselend deelnemen aan de lessen met dezelfde hond. Het is niet toegestaan dat 2 personen gelijktijdig op het plein staan met dezelfde hond.

Iedereen vanaf 12 jaar oud mag de lessen op onze hondenschool volgen.

Het lidgeld bedraagt € 100 per jaar. Indien een tweede persoon met dezelfde hond wenst te trainen, dan betaalt deze 50€ lidgeld. In dit lidgeld is een verzekering inbegrepen. Je kan bovendien nog een tegemoetkoming krijgen via je ziekenfonds.

Deze kan je vinden in onze kalender en actueel houden we onze leden ook op de hoogte via onze facebook.
Ook sturen wij een nieuwsbrief uit als we iets belangrijk te melden hebben. Voor deze kan je jezelf inschrijven door het contact formulier in te vullen.

Scroll naar boven